În clipul de 40 de secunde postat pe youtube, Katarzyna Lenart, îmbrăcată cu o cămaşă albă, cravată, sacou şi pantaloni negri, stă aşezată pe un scaun şi începe să se dezbrace pe o muzică kitsch. Când e pe cale să-şi ridice sutienul, pe ecran apare inscripţia ‘cenzurat’, urmată de mesajul: ‘Vrei mai mult? Votează cu SLD. Suntem singurii care putem da mai mult’.

"Acest gen de clip electoral nu ar trebui să existe" – a declarat responsabilul SLD Tomasz Kalita, citat pe pagina de internet a cotidianului Gazeta Wyborcza. "Fiecare candidat are dreptul să-şi pregătească materialele de campanie, dar există nişte limite", a adăugat acesta.

Katarzyna Lenart, studentă la ştiinţe politice şi care candidează la Lublin, în estul Poloniei, a explicat în ce o priveşte că a dorit să atragă atenţia mass-media asupra programului său.
"Am hotărât să şochez. /…/ Nu este nimic vulgar în clipul meu. Am mizat pe corpul meu întrucât campania mea este destinată tinerilor", a afirmat ea, citată de acelaşi cotidian.
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/G8jpzQEw3J4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Sursa: Agerpres