Oracle Central & Eastern Europe anunţă o iniţiativă pentru toate tipurile de business şi dimensiuni, dornice să înceapă „călătoria” în Cloud sau se află în primele faze ale adoptării Cloud.  

Iniţiativa FAST CLOUD constă în tehnologii Cloud moderne şi accesibile pentru testarea bazelor de date sau/şi aplicaţiilor Java. Oferta cuprinde o platformă completă de testare şi dezvoltare şi o zi de servicii Oracle Consulting, ce vor ajuta consumatorii să îşi construiască primele soluţii publice Cloud cu cele mai bune practici asociate.

„Aşa cum evidenţiază studiul recent «Oracle Cloud Agility», multe organizaţii nu pot să dezvolte, să testeze şi să lanseze rapid noi aplicaţii, lăsându-le slab pregătite în confruntarea cu competiţia”, spune Sorin Mîndruţescu, Oracle România Country Manager & Oracle CEE PaaS Leader. „Această iniţiativă aduce o soluţie eficientă din punct de vedere a costurilor pentru toţi cei care înţeleg în mod clar beneficiile agilităţii Cloud, dar încă au dificultăţi în a face primii paşi în Cloud. Acum, pot implementa cu uşurinţă primele servicii Database Cloud sau Java & Database Cloud, ca o fundaţie pentru viitoare proiecte Cloud mai complexe.”

„Această iniţiativă oferă un pachet de start simplu, dar cuprinzător pentru toţi consumatorii ce îşi încep călătoria în Cloud”, a spus Michel Clement, Vice Preşedinte Oracle CEE. „Ambele pachete Database şi Java vin cu pachete standard de abonamente Cloud şi cu servicii de consultanţă incluse. Acestea sunt foarte simplu de utilizat şi consumat, cu preţuri transparente şi o cale definită de implementare, aducând astfel valoare imediată utilizatorilor. Studiul recent al Oracle relevă faptul că beneficiile livrate de către modelul Cloud încă nu sunt utilizate în întregime de către business-urile din întreaga lume. Pe de altă parte, am descoperit că cei mai mulţi CIO sunt mai atenţi la modelul de adopţie şi la felul în care au de gând să-şi planifice migrarea spre Cloud. Această iniţiativă ajută la întâmpinarea aşteptărilor, arătând în mod clar beneficiile pentru business-uri.”

Pachetele DATABASE CLOUD şi JAVA CLOUD sunt disponibile până la finalul anului Fiscal 2016 al Oracle  (31 mai 2016), sub termenii şi condiţiile uzuale. Pentru mai multe detalii despre oferta FAST CLOUD, contactaţi reprezentanul local Oracle, Gabriel Cocean, la numărul de telefon  +40.213.679.599 şi/sau email: [email protected]