A trecut printr-un divorţ dureros de tatăl fetiţei sale, însă nu a renunţat şi a găsit din nou marea dragoste. Iar acum, bat clopotele de nuntă!

Ioana Ginghină va merge din nou la altar

Este vorba despre actriţa Ioana Ginghină, care abia aşteaptă acum să se mărite cu Cristi Pitulice, după ce a fost cerută în căsătorie.

Ea a explicat de ce totul va avansa mai repede decât se plănuise iniţial. Într-un interviu acordat Antena Stars, Ioana a mărturisit că, deşi nu au stabilit încă data nunţii, totul trebuie să se întâmple cât de repede cu putinţă, pentru că ea şi Cristi au fost au fost aleși drept nași de către o prietenă. Acum, ei trebuie să facă pasul cel mare pentru a putea să-și cunune prietenii.

Ioana Ginghină
Ioana Ginghină şi Cristi Pitulice (Sursă foto: Facebook)
Ioana Ginghină
Ioana Ginghină şi Cristi Pitulice (Sursă foto: Facebook)

“Acum suntem împinși de la spate, practic”

“Nu am nimic plănuit, nu există o dată când trebuie să ne ducem la primărie, dar atât timp cât cererea a fost făcută putem face pasul acesta în orice zi. Nu există o programare. Tocmai asta este și ce îmi place cel mai mult în relația noastră, faptul că este totul spontan.

Acum suntem împinși de la spate, practic. Am o prietenă care a fost cerută de soție și vor să le fim nași. Am zis că după ce își hotărăsc ei data, ne ducem repede înainte ca să ne cununăm și noi”, a povestit Ioana Ginghină, potrivit Libertatea.

Actriţa spune că îşi doreşte o nuntă restrânsă, nu una cu zeci sau sute de invitaţi. Toţi cei care vor participa la fericitul eveniment vor fi rude şi prieteni foarte apropiaţi. Ioana Ginghină a mai precizat că şi viitorul ei soţ este de aceeaşi părere.

Actriţa care va împlini luna aceasta 44 de ani a mai fost căsătorită de două ori până acum, ambii foşti soţi fiind actori: Daniel Tudorică şi Alexandru Papadopol.