„Nu vrem micșorări de taxe,” a declarat Felix Pătrășcanu, CEO al celei mai mari firme de curierat din România, FAN Courier.

Omul de afaceri suține că o reducere a taxelor atrage un un buget cu probleme pe viitor.

FAN Courier, una dintre cele mai mari companii din România, nu își dorește de la noul Guvern nimic altceva decât predictibilitate, a ținut să precizeze Adrian Mihai, unul dintre cei doi fondatori ai firmei de curierat.

FAN Courier, liderul pieței locale de curierat din România, a anunțat astăzi că va continua dezvoltarea și consolidarea business-ului și estimează pentru anul viitor o creștere a afacerilor cu până la 15 procente față de anul în curs.

Compania românească, fondată în urmă cu peste 20 de ani de Felix Pătrășcanu, Adrian Mihai și Neculai Mihai, va încheia exercițiul financiar al anului curent cu o cifră de afaceri de aproape 166 de milioane de euro, în creștere cu 15% peste rezultatul din 2018.

Criză gravă a forței de muncă

Fondatorii companiei spun că anul care se încheie a fost marcat de o diversificare a provocărilor. Pe lângă infrastructura rutieră proastă care frânează dezvoltarea, crește costurile de transport și timpii de livrare, pe lângă criza gravă a forței de muncă, generalizată deja la nivelul întregii economii, modificări legislative adoptate peste noapte sau complet nefavorabile mediului de afaceri românesc precum celebra Ordonanță 114, au constituit un element nefavorabil pentru mediul de business.

”Stabilitatea și strategia prudentă pe care o aplicăm de ani de zile ne-au ajutat să facem față acestui nou tip de provocări care a bulversat întreaga economie”, a adăugat Adrian Mihai.