Cazul Caracal a șocat toată România. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat, dar și ucis într-un mod sadic pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Familia Alexandrei nu a vrut să creadă cu niciun chip că adolescenta ar fi fost moartă. Au negat toate ieșirile celor de la DIICOT care se ocupă de caz. După mai multe teorii apărute în mediul virtual care au adus speranțe că fata ar putea fi încă în viață acum se pare că totul s-a terminat. Nici măcar familia nu mai crede că Alexandra este în viață.

Unul dintre oamenii care s-au luptat pentru a dovedi acest scenariu este unchiul ei, Alexandru Cumpănașu. Acum, însă, nu mai este așa sigur de această teorie. Inițial, Alexandru Cumpănașu a crezut că Alexandra este încă în viață, răpită de o rețea de trafic de carne vie. Acum, în lipsa probelor, își pierde speranța. Susține că nu mai are informații certe că nepoata lui ar putea fi încă în viață.

Cumpănașu spune că acest scenariu devine din ce în ce mai puțin probabil, în lipsa unor probe concrete. Ultima informație pe care a aflat-o este cea conform căreia Alexandra ar fi ajuns la o rețea care operează în Tunisia sau Maroc.

„Informaţie certă că este în viaţă, astăzi, nu mai am. Acum o lună de zile aveam informaţia că este în viaţă. A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului”, a spus Alexandru Cumpănașu pentru dcnews.ro.

În tot acest timp, Gheorghe Dincă, presupusul criminal al Alexandrei și al Luizei, se află în arest și încă este anchetat.