A început Anul Dragonului de Lemn în horoscopul chinezesc pe 10 februarie 2024

Anul Dragonului în horoscopul chinezesc a debutat pe 10 februarie 2024 și se va încheia pe 28 ianuarie 2025. Mariana Cojocaru a explicat semnificația acestui eveniment și impactul său asupra vieții noastre. Dragonul este considerat un animal magic, apropiat de povești, iar conform afirmațiilor astrologului, doar „cei onești vor fi răsplătiți cu cununa aurie a dragonului”.

„Este un an aparte, conform mitologiei chinezești. Îi favorizează în mod deosebit pe cei loiali, ceva asemănător cu filmul „Dragonheart”.

Îi defavorizează pe cei care vor scoate flăcări pe gură și pe nări, adică oamenii agresivi, rău voitori, cinici, cu moralitate îndoielnică.

Este un an unic, magic, dar dacă ești bătăios, înțelept și diplomatic.

Conform axei dragonului, ani asemănători au mai fost în 1977, 1989 și 2012. Evenimente majore au fost în acei ani, de aceea și reamintesc. Prin urmare, lemnul poate fi șlefuit. Dragonul este considerat un animal magic, de poveste.

Cei care sunt tenace și iscusiți. Este anul schimbărilor radicale, structural vorbind. Doar cei onești vor primi cununa aurie a dragonului, cei altruiști și generoși.

Cununa albastră o vor primi specialiștii, oamenii cu suflet, cu mâini de aur. Cercetătorii vor primi cununa verde.

Dragonul roșu susține noii lideri care se sacrifică pentru popor și pentru cauze înalte. Nicidecum pe cei care au interese personale.

Este anul armoniei versus haosul. Dragonul de lemn va pedepsi asupra pe cei care spun că vor să facă ceva și nu-și onorează promisiunile. Pe mapamond vor fi schimbări majore. Se vor schimba conducătorii, liderii mari„, a spus Mariana Cojocaru, la Antena 3 CNN.

Horoscop chinezesc. Zodiile care vor avea succes în dragoste în februarie

Horoscop chinezesc pentru luna februarie. În anul Dragonului de Lemn, PorciiCâiniiȘobolaniiDragonii și Maimuțele sunt semnele zodiacale norocoase în ceea ce privește dragostea.

Horoscop chinezesc pentru luna februarie

Predicțiile arată că porcii vor avea o legătură puternică și pot întemeia o familie. La rândul lor, câinii vor avea o căsnicie fericită.

Șobolanii își vor găsi sufletul pereche și se vor căsători. Simultan, dragonii vor experimenta pasiunea și dragostea. Maimuțele vor lua marea decizie de a se căsători.

Șobolanii pun familiile pe primul loc

Zodiacul chinezesc arată că șobolanii sunt cunoscuți pentru că sunt iubitori pasionați care îi pot captiva pe ceilalți cu zâmbetele și privirile lor fermecătoare.

Această zodie excelează în a-și face partenerii să se simtă speciali. Totodată, sunt devotați și loiali. Ei pun familiile pe primul loc și trec rar prin divorțuri.

Șobolanii sunt născuți în anii 1948, 1960, 1972, 1984,1996, 2008, 2020

Persoanele aflate în zodia bou pot realiza tot ce și-au propus

Persoanele aflate în zodia bou pot realiza tot ce și-au propus, îndeplinind cu relativă ușurință obiectivele personale. Totuși, trebuie să fie vigilenți cu orice documentație și să evite să semneze ceva care să se potrivească cu agenda altcuiva.

Aceasta s-ar putea dovedi a fi o lună sociabilă, când boii întâlnesc oameni noi și inspirați. Totodată, trebuie să fie atenți la eventualele răniri, mai ales atunci când fac sporturi extreme sau manevrează anumite echipamente.

Boii sunt născuți în anii 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021.

Dragonii sunt foarte norocoși în dragoste

De asemenea, dragonii sunt foarte norocoși în dragoste. Ei abordează găsirea unui partener cu grijă, strategie, răbdare, observație și selectivitate. Chiar și așa, se pot trezi îndrăgostiți fără să-și dea seama.

Dragonii sunt născuți în anii 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.

VEZI AICI CONTINUAREA!