Mai exact, Mirela Vaida se pregătește să participe, în luna aprilie a acestui an, la Eurovision, show care se va desfășura în Israel și care va fi transmis, în exclusivitate, de… TVR. ”Am energie bună. Locul de acolo… Vreau să îţi spun că eu nu mă duc să adun voturi, eu mă duc cu fericirea de a cânta. România, săraca, are de făcut o treabă grea. Trebuie să treacă prin două etape. Deja se vehiculează numele unor favoriţi”, declara Mirela Vaida la Antena 1, chiar la începutul anului, conform cancan.ro.

Vedeta Antena 1 reprezintă este o adevărată  gură de oxigen pentru TVR, iar șefii ei din trustul Intact au decis să nu o mai plătească pentru că a ales să apară și la concurență.Prezentatoarea a participat și la o… emisiune TVR, ”Pulsul Zilei”, iar fotografia pe care a postat-o în mediul online este sugestivă.

”Aseara, înainte de emisiunea “Pulsul Zilei”, TVR! Despre Eurovision 2019 si cate si mai cate…”, a scris Mirela Vaida în dreptul fotografiei în care apare încadarată de Mihai Ogășanu și Claudiu Mirea.