Compania Regatta a lansat recent proiectul rezidential Gold Residence, amplasat in apropierea bulevardului 1 Decembrie. Investitia, in valoare de aproximativ sapte milioane de euro apartine companiei cu capital israelian Itzhar Invest.  

Imobilul (2S+P+5E) a fost proiectat de biroul de arhitectura Ana Maria Luben fiind construit de American Technology Group of Romania si are un  numar de 54 apartamente cu una doua si trei camere. Pretul de vanzare in acest proiect sunt cuprinse intre 1100 si 1320 euro/mp construit.  

“Blocul ofera garsoniere cu suprafete intre 45 – 55 mp, apartamente de doua camere intre 76 – 85 mp si apartamente de trei camere cu suprafata de 110 mp fiecare. Definitivarea lucrarilor de constructie este programata pentru luna decembrie 2008”, declara Janina Constantin, real estate broker in cadrul departamentului vanzari rezidentiale al firmei imobiliare Regatta.  

Obiectivul are o suprafata desfasurata de 6.440 mp, o suprafata construita la sol de 748 mp si o suprafata aferenta de teren de 1.500 mp. Structura imobilului este de beton si zidarie grea, tamplaria exterioara fiind din PVC cu geam termoizolant.

 

Sursa: Capital