Concepute pentru a face faţă celor mai solicitante medii de business, notebook-urile din Seria P6 dispun de o performanţă ridicată, o grafică de ultimă generaţie, o autonomie crescută şi sunt disponibile în trei formate: 13,3”, 14” şi 15,6”. Noile modele dispun de un sistem de securitate multi-level cu soluţii de recuperare a datelor în caz de furt sau pierdere.
Noile modele folosesc procesoare din cea de-a treia generaţie a gamei Intel Core, procesoare de integrează tehnologiile Intel vPro  şi AMT 8.0. Acestea permit gestionarea uşoară a componentelor software şi hardware, protejându-le de ameninţări indiferent de sistemul de operare.
Având în vedere că din ce în ce mai multe business-uri depind de o grafică avansată, noile dispozitive sunt dotate cu Intel HD Graphics 4000, care permite vizionarea videoclipurilor HD, editarea prezentărilor în timp real, suport Windows extend desktop. De asemenea, Seria P6 încorporează tehnologia WiDi, cu ajutorul căreia utilizatorii pot viziona uşor clipurile şi prezentările de pe laptop pe un ecran HD, prin intermendiul conexiunii Wi-Fi.
Datele stocate pe TravelMate sunt protejate cu ajutorul tehnologiei Acer ProShield, o suită de instrumente de securitate. Acer ProShield apără sistemul de intervenţiile nedorite de la nivelul BIOS-ului până la cel al aplicaţiilor. În plus, dispozitivele Acer TravelMate Seria P6 sunt dotate şi cu tehnologia Intel Anti-Theft, disponibilă şi în România, care ajută utilizatorii să îşi protejeze datele în cazul în care sistemul este pierdut sau furat. Intel Anti-Theft este o soluţie de securitate hardware prin care utilizatorii, în baza unui abonament anual, îşi pot proteja datele prin blocarea computerului de la distanţă. 
Notebook-urile TravelMate Seria P6 sunt disponibile prin reţeaua partenerilor ELKOTech Romania.