Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunţat astăzi introducerea a patru noi curse începând de anul viitor, toate pe direcţia Italia din aeroporturile din Cluj-Napoca, Bucureşti şi Timişoara.

Prima cursă anunţată va începe să fie operată din 29 martie, pe ruta Timişoara – Forli Bologna, va avea o frecvenţă de 2 zboruri pe săptămână, în timp ce preţul unei călătorii este de 70 de lei, cu taxele incluse, a anunţat compania.

Din 12 iunie, Wizz Air va începe operarea pe cursele Cluj-Napoca – Pisa, Cluj Napoca – Cuneo şi Bucuresti – Pisa, toate urmând să aibă o frecvenţă de 3 zboruri pe săptămână. Preţul curselor din Cluj-Napoca este tot de 70 de lei pe segmentul de zbor, cu taxele incluse, iar pentru cea de pe ruta Bucuresti – Pisa tariful este de 90 de lei pentru o călătorie.

O nouă aeronavă A320

Odată cu vara, la Cluj-Napoca va ajunge o aeronavă nouă, Airbus A320, care va ridica flota din Cluj la 3 unităţi, iar la nivelul întregii ţări, la 7 avioane A320. Această nouă aeronavă, care va începe operarea din 12 iunie, i-a permis operatorului să introducă noile curse care leagă România de Italia.

„Suntem foarte mândri că am reuşit într-un timp atât de scurt să devenim linia aeriană preferată a pasagerilor români, dar şi a celor care călătoresc spre România. Suntem încrezători că cea de-a treia aeronavă alocată bazei din Cluj-Napoca ne va întări în continuare poziţia pe piaţă”, a declarat György Abrán, director comercial Wizz Air

În primele zece luni ale acestui an, Wizz Air a transportat din şi spre România aproximativ 1,4 milioane de pasageri, cu 85% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

SURSA: Wizz Air