Noile destinaţii anunţate de AnimaWings. Care sunt rutele interne

București – Cluj-Napoca

  • Frecvență: Cinci zboruri săptămânale (de luni până vineri)
  • Tarif de la: 25 euro/sens (toate taxele incluse)

București – Iași

  • Frecvență: Șase zboruri săptămânale (de duminică până vineri)
  • Tarif de la: 25 euro/sens (toate taxele incluse)

București – Oradea

  • Frecvență: Șase zboruri săptămânale (de duminică până vineri)
  • Tarif de la: 25 euro/sens (toate taxele incluse)

Tarifele pentru aceste zboruri încep de la doar 25 euro pe sens, cu toate taxele incluse, făcând călătoriile mai accesibile pentru pasageri. AnimaWings oferă astfel o alternativă convenabilă și eficientă pentru călătoriile interne în România.

Rute internaționale

București – Larnaca

  • Frecvență: Trei zboruri săptămânale (luni, miercuri, vineri)
  • Tarif de la: 57 euro/sens (toate taxele incluse)

București – Paris CDG

  • Frecvență: Șase zboruri săptămânale (de duminică până vineri)
  • Tarif de la: 57 euro/sens (toate taxele incluse)

Aceste rute vor facilita conexiuni rapide și accesibile către destinații internaționale populare. Tarifele pentru zborurile internaționale încep de la 57 euro pe sens, cu toate taxele incluse.

Avantajele Airbus A220-300

AnimaWings operează zborurile cu avioanele Airbus A220-300, cunoscute pentru eficiența lor energetică și redusul impact asupra mediului înconjurător. Acestea au 140-148 de locuri, inclusiv 12 scaune de business, oferind un confort și o experiență superioară pasagerilor.

Aeronavele Airbus A220-300 produc cu 50% mai puțin zgomot, reduc cu 30% poluarea și consumă cu 25% mai puțin combustibil comparativ cu modelele mai vechi, ceea ce le face ideale pentru zboruri interne și internaționale.

Planuri de Extindere

Compania AnimaWings este singura din România care operează aceste avioane de ultimă generație, oferind astfel pasagerilor din țară oportunitatea de a călători cu echipamente moderne și eficiente. Lansarea acestor noi rute și investiția în flotă reflectă angajamentul continuu al AnimaWings de a oferi servicii de calitate și de a satisface cerințele pasagerilor.

Rezervările pentru aceste rute sunt deja disponibile pe site-ul AnimaWings, iar primele zboruri vor începe din 15 septembrie. Compania este într-o continuă expansiune și planifică să își mărească flota cu noi aeronave Airbus A220-300 în următoarele luni, consolidându-și poziția pe piața aviatică din România și din Europa.

Despre AnimaWings și Memento Group

AnimaWings este o companie aeriană 100% românească, membră a Memento Group, cu o echipă de profesioniști care oferă pasagerilor călătorii de neuitat. Compania implementează sisteme, proceduri și protocoale de siguranță la un standard excepțional, asigurând călătoriilor un nivel ridicat de confort și siguranță.

Acționarii AnimaWings, frații Cristian și Marius Pandel, au anunțat planuri ambițioase de creștere, inclusiv extinderea flotei cu două avioane Airbus A220-300 în acest an și cu încă patru aeronave în următorul an, dintr-un total de 12 aeronave de acest tip. Acestă strategie de expansiune reflectă încrederea în potențialul pieței de transport aerian din România și angajamentul de a oferi servicii de calitate superioară.