Candidatul susținut de PNL și USR PLUS a lansat provocarea în cadrul unui interviu la Libertatea Live și a reluat-o apoi într-o postare pe Facebook.

Nicușor Dan: Gabriela Firea fuge de bucureșteni, de bilanțul catastrofal și de sigla de partid

“Primarul Gabriela „PSD” Firea fuge de bucureșteni, fuge de bilanțul catastrofal de la primărie, fuge de sigla de partid. Nu poate fugi însă de alegerile de peste o lună, din 27 septembrie.

Alegătorii trebuie să aibă ocazia de a face o comparație directă între candidații la Primăria Capitalei și în special între principalii doi candidați, conform tuturor sondajelor de opinie.

Prin urmare, lansez o provocare directă către contracandidata mea, Gabriela Firea: 3 dezbateri electorale, față în față, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie. Vă aștept ca să vorbim despre ceea ce bucureștenii trebuie să știe, despre ultimii patru ani din viața Capitalei, despre soluțiile pentru București, despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a face ce trebuie pentru acest oraș.” a scris candidatul dreptei pe pagina sa de Facebook.

Nicușor Dan și Gabriela Firea domină în sondaje

Conform sondajelor apărute în ultimele luni în spațiul public, Nicușor Dan și Gabriela Firea se află pe primele două locuri în intenția de vot, la o distanță considerabilă de următorii clasați.