Aceasta facilitate este posibila pentru jucatorii pe platforma online de jocuri de cazino si pariuri sportive NetBet, singura din tara care a reusit aceasta performanta unica.

 

Cum functioneaza minunatia? Cele peste 70 de agentii de plati numerar "Smith & Smith" din Romania au incheiat un parteneriat cu NetBet, asa incat orice client al camerei de jocuri poate depune si retrage imediat bani cash de la orice birou "Smith & Smith", doar cu buletinul.

 

"Smith & Smith" este deja un brand omniprezent in Romania, in marile Mall-uri si in toate zonele populate, asa incat n-ar trebui sa fie dificil sa ajungeti acolo.

 

Pentru depuneri este necesar sa va stiti doar numele de utilizator de pe Netbet, iar pentru retrageri va trebui sa aveti la indemana si codul unic de identificare pe care il veti primi pe email cand veti ordona retragerea de bani in casieria virtuala NetBet alegand optiunea de retragere "Smith & Smith". In doar 24 de ore, banii vor fi disponibili… nu va speriati, e doar o gluma! Tranzactiile se petrec de fapt cu viteza luminii: banii astfel depusi sau retrasi devin disponibili INSTANT – fie in contul de jucator, fie in propriul buzunar.

 

Ce mare lucru? – veti intreba. Ei bine, e mare lucru. Dincolo de avantajul celor care nu vor sa-si vada extrasul de cont incarcat cu nevinovatele placeri ale jocului pe internet sau pariurilor, tranzactiile NetBet/"Smith & Smith"/jucator nu sunt taxate cu acele misterioase comisioane bancare care la inceput par mici dar la sfarsitul anului dau sume cel putin enervante.

 

In rezumat: sunteti jucator pe Netbet, sunteti in Mall, aveti mobilul, aveti biroul "Smith & Smith", aveti buletinul, aveti nevoie de bani. Intrati la "Smith & Smith" si in cateva minute plecati cu banii numerar. Sau depuneti instant, cat timp sotia incearca o palarie noua. La urma urmei, palariile sunt un moft, insa adrenalina e sarea si piperul vietii.

 

Si ramaneti in continuare cu ochii pe NetBet: daca nu aveti o agentie "Smith & Smith" in preajma, in curand camera online isi va extinde facilitatea si la alti operatori de plati numerar.