Alex Laurențiu Leoreanu s-a angajat în funcția de consilier al Ministerului Economiei în plină stare de urgență. Acesta este fiul deputatului PNL Laurențiu Leoreanu, chestor al Camerei Deputaților. În trecut, Alex Leoreanu a lucrat la Ministerul Apărării Naționale.

Ce avere are acesta

Pe data de 16 aprilie, Alex Leoreanu a completat o declarație de avere din care reiese că anul trecut a primit un salariu de 56.4000 de lei de la Ministerul Apărării Naționale. La această sumă s-a adăugat norma de hrană în valoare de 12.648 de lei și contravaloarea echipamentului de 3.600 de lei.

În plus, acesta a mai obținut venituri și din chirii. Alex Leoreanu deține două apartamente, unul în Roman, cumpărat în 2017 și unul în București, cumpărat anul trecut. Pentru apartamentul din Roman primește 14.400 de lei iar pe cel din Capitală primește 4.050 de euro.

La capitolul autoturisme, acesta deține un Jeep fabricat în anul 2015. Fiul deputatului liberal nu are nicio datorie la bănci sau la persoane fizice.

PNL, aceleași greșeli ca PSD

La începutul guvernării, Partidul Național Liberal susținea că nu va face aceleași greșeli pe care le-a făcut și Partidul Social Democrat însă se pare că nu se țin de promisiune.

PSD obișnuia să angajeze rudele celor din partid și, se pare că PNL urmează același model. În luna mai, social democrații au acuzat public liberalii că au angajat peste 10.000 de persoane (rude și pile), notează atacul.ro