Moneda chinezească este tranzacţionata de un număr în creştere de brokeri online, iar acest lucru este datorat numeroaselor avantaje pe care le oferă:

  • Este o monedă indivizibilă, ceea ce este o asemănare destul de mare cu acţiunile tradiţionale;
  • Oferă suport pentru mai multe limbaje de programare, inclusiv limbajele standard, precum C++ sau Java;
  • Este o monedă deschisă pentru economia smart, din ce în ce mai populară în întreaga lume. 

NEO este, aşadar, o investiţie bună, mai ales că este o monedă susţinută de guvernul chinez iar experţii considera că este una dintre cele mai atractive opţiuni pe termen lung.

Pentru investitori nu este suficient să decidă asupra monedei în care doresc să investească. Brokerul ales este la fel de important, conform celor de la Trade Republic, deoarece acesta poate impune comisioane şi taxe destul de mari, care pot influenţa câştigurile.

În ultimii ani au apărut din ce în ce mai mulţi neobrokeri care permit tranzacţionarea acestei metode. Alegerea Neobrokerului trebuie să se facă cu foarte mare atenţie.

Neobrokeri – ce trebuie urmărit la ei?

În primul rând, trebuie să fie urmărite valorile taxelor care pot fi foarte variate. Mulţi neobrokeri impun taxe de tranzacţionare, taxe de brokeraj, taxe pentru date în timp real, taxe de inactivitate, taxe pentru conversia valutară sau diverse comisioane de retragere. Este esenţial să se ţină cont de toate taxele impuse şi să se aleagă neobrokerul cu cea mai ieftină soluţie de tranzacţionare.

De asemenea, trebuie să se ţină cont de flexibilitatea pe care o oferă brokerul, de platforma de tranzacţionare şi de avantajele pe care le asigura la tranzacţionarea de NEO.

Pentru o siguranţă cât mai mare este bine că brokerul să aibă o istorie de cel puţin 2 ani, să aibă un suport cât mai bine pus la punct şi să aibă o prezenţă internaţională cât mai bine conturată. DE asemenea, este util să ofere suport în limba romană.

Care sunt avantajele pe care le pot oferi Neobrokerii?

Mulţi brokeri permit achiziţia de NEO prin CFD-uri, care poate aduce câştiguri substanţiale, însă poate duce şi la pierderi mult mai mari.

Printre avantajele pe care le mai pot oferi neobrokerii se numără şi o informare foarte bună asupra monedei şi a modului în care această evoluează, predicţii şi sfaturi legate de ea, precum şi modul în care poate să fie folosită.

În general, criptomoneda NEO poate fi folosită în două moduri: fie este achiziţionata pentru speculaţie privind preţul, fie pentru a plăti diverse produse şi servicii cu ea. Cum în China din ce în ce mai multe companii aleg să folosească NEO, ambele soluţii par a fi atractive şi interesante.

(P)