Potrivit documentului citat de Business Insider, RIM va lansa două noi smartphone-uri în primul trimestru al anului următor. Cel cu nume de cod London va avea touchscreen, iar Nevada va avea tastatură qwerty.

Acelaşi document mai arată că RIM va lansa versiunea 4G a BlackBerry Playbook la sfârşitul lui 2012, urmând să lanseze tableta cu nume de cod Blachforest în ultima parte a anului următor.
Acelaşi document mai arată că RIM plănuieşte lansarea a încă două dispozitive misterioase, unul cu nume de cod Nashville, iar celălalt numit Naples.

Toate dispozitivele enumerate mai sus vor funcţiona pe sistemul încă nelansat BB10. Dacă RIM plănuia să lanseze acest nou sistem de operare în acest an, compania a amânat recent lansarea pentru începutul lui 2013. În orice caz, documentul citat arată că RIM, o companie care a întâmpinat greutăţi financiare în ultima vreme, va avea totuşi un an aglomerat.

RIM se străduieşte fără succes să ţină pasul cu Apple. Compania a înregistrat pierderi de 518 milioane de dolari numai în ultimele trei luni. În aceeaşi perioadă a anului trecut, pe de altă parte, RIM a avut un profit de 695 milioane de dolari. Analiştii spun că rezultatele de pe ultimul trimestru sunt mai proaste decât se aşteptau şi amânarea lansării sistemului de operare Blackberry 10 nu face decât să agraveze situaţia companiei.