Japonezii de la Sony au lansat o nouă serie de video mp3 playere Walkman, care au o durată de viaţă prelungită a bateriei şi tehnologii care asigură o calitate impecabilă a sunetului, crescând astfel oferta de MP4 playere de pe piaţa românească.

Noile modele din seria E sunt compacte, cu o grosime de doar 9,3 mm şi se strecoară cu uşurinţa în buzunar. Dimensiunile reduse nu înseamnă însă că acestea nu sunt performante.

Modelele din seria E dispun de funcţii unice de îmbunătăţire a sunetului precum tehnologia Clear Audio, care oferă un sunet mai dinamic şi mai detaliat. Tehnologia Clear Stereo reduce dispersia sunetului între canalele audio stânga/dreapta, în timp ce funcţia Clear Bass oferă sunete joase, puternice, fără distorsiuni.

Playerele din seria E dispun şi de un egalizator pe cinci benzi, pentru reglaj fin, dar şi de funcţia Dynamic Normalizer ce echilibrează volumul nivelelor melodiilor.

Playerele au un ecran color QVGA de 2 inch (5 cm), pe care pot fi vizualizate imagini şi clipuri în majoritatea formatelor, inclusiv WMA, WMV şi DivX. Modelele din seria E pot reda până la 30 de ore de muzică sau şase ore de video, la o singură încărcare.

Video MP3 player-ele vor fi disponibile, începând cu luna septembrie, în magazinele Sony Center, Altex şi Media Galaxy, Domo şi Flanco, preţul acestora variind între 336 şi 588 lei.

Pe piaţa românească se găsesc o multitudine de MP4 playere, cu diferite capacităţi de stocare, diferite dimensiuni ale ecranului şi într-o varietate de culori.

Creative Zen Mozaic

0-33860-creativezen.jpgEcran: 1,8 inch, TFT
Capacitate: 4 GB
Autonomie: 32 ore
Formate suportate: Transcoded AVI (Motion JPEG), WAV (8kHz), Audible format 4, WMA, DRM9 & 10), JPEG, MP3
Altele: Radio FM, calendar, alarmă, microfon
Preţ: 279 lei
Disponibilitate: www.emag.ro

LG V25SEE4K

0-33859-lg.jpgEcran: 1,77 inch, OLED
Capacitate: 4 GB
Autonomie: 16 ore
Formate suportate: WMA, WAV, MP3, OGG,  MPEG4,  JPEG
Altele: microfon
Preţ: 239 lei
Disponibilitate: www.pcfun.ro