Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, trec prin clipe grele. După o scurtă poveste de iubire, cei doi par să nu se mai înțeleagă și se pare că vor divorța, în cele din urmă. Cu toate că vedeta nu a confirmat despărțirea de George, situația este din ce în ce mai evidentă.

Aflată în suferință, Andreea Bălan a postat un mesaj trist pe contul ei de Instagram. Concret, cântăreața a postat un clip video cu ea și micuța Clara, mezina familiei, iar pe fundal se auzea melodia „Summertime Sadness”, a Lanei del Rey: „Sărută-mă tare, înainte să pleci / Tristeţe de vară / Am vrut să ştii / Că, iubitule/iubito, eşti cel / cea mai bun / ă”.

Andreea Bălan trece prin momente grele

De asemenea, la fotografiile pe care le postează în ultimul timp, Andreea Bălan alege numai descrieri triste. De aici, reiese și faptul că artista suferă din cauza problemelor pe care le are în căsnicie.

În plus, Andreea a răspuns și la comentariul unuia dintre fanii săi, în care era acuzată că dă cu piciorul căsniciei. Revoltată, Andreea Bălan a spus că se trag concluzii greșite.

“Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu stiți nimic dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic”, a răspuns Andreea Bălan.