Momente emoționante s-au petrecut luni seară între Radu Mazăre și fiul său. Un jurnalist al Antena 3, care s-a aflat în avionul care l-a adus, luni seară, pe fostul edil în țară, a povestit ce s-a întâmplat în timpul zborului.

Potrivit sursei citate, Răducu Mazăre nu a avut voie să interacționeze cu tatăl său pe tot parcursul zborului, dar acest lucru nu l-a împiedicat să-i transmită un mesaj fostului edil.

„Stăteam cu fața către fiul lui și se plimba de colo-colo prin avion, atunci când nu era obligatoriu să fie puse centurile, și avea lacrimi în ochi. I-a făcut la un moment dat un semn cu pumnul strâns în dreptul inimii. Radu mic era pe culoar, Radu Mazăre era în spate, pe rândul 23. Erau undeva la 15-20 de metri între ei. Copilului i-au dat lacrimile și semnul pe care l-a făcut a fost dinspre inimă: „Fii tare!”. Asta am interpretat eu”, a spus jurnalistul Antena 3.

Acesta a susținut că Radu Mazăre a fost tăcut pe tot parcusul zborului. „În mod clar se gândea la tot ceea ce se întâmpla acum. Era destul de simplu de interpretat din atitudine, din limbajul corpului…Nu zâmbea, nu vorbea, nu râdea cu nimeni. A stat în majoritatea timpului cu fruntea capului sprijinită în scaunul din față”, a povestit jurnalistul.