Coşmar total pentru vedeta Antenei 1, Mirela Vaida. După ce a fost ameninţată în direct, prezentatoarea de la Acces Direct a rămas traumatizată. Aceasta a venit cu dezvăluiri complete la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gâdea.

Mirela Vaida, ameninţată cu moartea

Mirela Vaida a fost ameninţată cu moartea. Aceasta a venit cu noi dezvăluiri după momentul șocant petrecut în platoul ”Acces Direct”, când o femeie a aruncat cu un pietroi în direcția sa.

Mirela Vaida spune că a trecut pe lângă moarte. ”O femeie care probabil că nu va răspunde penal, pentru că probabil se va constata că nu are discernământ, a intrat peste noi în platou – și aici este o altă discuție, pentru că acea ușă era neasigurată, fiind o ușă de serviciu, faptul că a știut pe unde să intre la momentul la care să intre, iar noi astăzi am avut niște imagini care m-au dat peste cap.

Femeia aceea intrase și cu un minut înainte, dar eu încă nu eram în direct, a ieșit, s-a mai plimbat o tură și nu a văzut-o nimeni. Când a auzit ”doamnelor și domnilor, începe Acces Direct cu Mirela Vaida”, atunci a intrat, știind clar că eu sunt acolo, asta m-a copleșit.” a dezvăluit Mirela Vaida, la Antena 3.

Noi dezvăluiri despre atacatoare

Realizatoarea TV a spus despre cea care a atacat-o: ”N-am cunoscut-o niciodată. Culmea, înțeleg că este din județul Iași, am aflat de la cei de la Poliție, care mi-au arătat inclusiv adresa de domiciliu. Nu-mi spune nimic nici numele ei. Nu știu cine este și de unde a apărut.”

Conform Mirelei Vaida, procurorii ar urma să o încadreze pe atacatoare la o faptă mai puțin gravă, pentru că traiectoria cărămizii ar fi indicat că ar fi venit în umăr, nu în cap. ”Ea (n.r. atacatoarea) ar fi și spus la ieșirea din sediu, când o duceau polițiștii încătușată: ”Am vrut s-o omor, vreau s-o omor, vreau să-i iau capul”. a afirmat prezentatoarea Antena 1.

Se pare că Poliția va merge la spital, la atacatoare, în urma plângerii efectuate de Mirela Vaida, pentru a verifica dacă a avut discernământ. Mirela Vaida susține.

”Ea repeta continuu ”să-mi dai banii, să-mi dai banii”. Am întrebat pe cei de la poliție despre ce sumă ar fi vorba, ea ar fi spus 300 de milioane. Nu a fost niciodată în emisiunea noastră, nu a fost subiect de emisiune, nu a fost nici în public, nu știu cum a ajuns” a precizat Mirela Vaida.

Noi dezvăluiri ale Mirelei Vaida

”M-am săturat de plâns. Am crezut că am depăşit…Lumea nu mă ştie pe mine aşa şi eu nu vreau să apar aşa în faţa oamenilor. Sunt un om puternic în aparenţă. Cei care mă ţin în viaţă şi în putere sunt cei din famillia mea, copiii mei.

Noi primim foarte multe mesaje de ură. Pe mine mă doare faptul că acest an de pandemie în care foarte mulţi şi-au pierdut părinţi, fraţi, surori, apropiaţi, un an în care au murit sute de mii de oameni peste tot în Europa, milioane de oameni în lume, pe noi anul ăsta nu ne-a învăţat nimic.

Anul ăsta ne-a pus să venim acasă, să stăm lângă familie, lângă copii, lângă soţi, lângă soţii, să ne iubim, să ne izolăm poate cu un scop. Oamenii mi se pare că s-au înrăit. Oamenii au deveni diabolici, oamenii au simţit că a fi hater este cool.

Oamenii au simţit că a blestema, a jigni, a arunca cu pietre, nu doar la figurat, la propriu în capul celor care apar la televizor, sau care expun o părere sau care reprezintă un post de televiziune, sau o emisiune, sau un punct de vedere, oamenii s-au obişnuit să îi atace cu gloanţe, cu vorbe urâte

Eu am trecut pe lângă moarte, pentru că o femeie care probabil că nu va răspunde penal, pentru că, probabil, se va constata că nu are discernământ, a intrat peste noi în platou. Sigur, aici este o altă discuţie, pentru că acea uşă nu era asigurată, fiind o uşă de serviciu, dar, faptul că acea femeie a ştiut pe unde să intre la momentul la care se intră.

Pe mine asta m-a copleşit. Nici măcar nu mai am aşteptări de la foarte mulţi oameni că au dat dovadă că nu au empatie.

Eu doar le doresc atât. Să dea Dumnezeu ca niciunul dintre noi şi nici unii dintre dumneavoastră care ne vedeţi, să nu treceţi vreodată prin asta, pentru că oameni ca această femeie sunt printre noi, liberi, din păcate, cu acte în regulă, că ei nu sunt sunt în regulă, dar liberi pe străzi.

Îmi doresc din suflet ca această femeie şi alţii ca ea să nu facă victime, pentru că pe mine, Dumnezeu m-a scăpat, dar poate pe alţii, Doamne Fereşte, nu-i scapă. Am înţeles totuşi de la Poliţie că nu ar avea 60 de ani cât i-am dat eu, că ar avea însă doar 40. Mie mi s-a părut însă mult mai în vârstă.

Eu cred că ea nu a acţionat singură, ci ar fi fost adusă sau învăţată de cineva, sau i s-ar fi arătat de către cineva, pe unde să intre şi când anume. Asta rămâne însă să vadă cei de la Poliţie.

Ce mă doare pe mine cel mai tare este lipsa de empatie. Noi trecem unii pe lângă alţii pe străzi, ne vedem la pământ, ne vedem însângeraţi, sau strigând după ajutor şi nu ne mai uităm unii la ceilalţi”, a încheiat vedeta de la Acces Direct.