Niţu, despre Legea Big Brother: Între dreptul la viaţă şi secretul corespondenţei, îl alegem pe primul

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat joi că trebuie păstrat un echilibru între drepturile omului şi secretul corespondenţei, însă prioritar este dreptul la viaţă, chiar dacă ajunge să fie îngrădit dreptul la comunicare.

Directorul SRI: Legile „Big Brother”, necesare

Directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, pledează pentru reintroducerea aşa-numitelor legi „Big Brother”, într-o formă îmbunătăţită. Într-un interviu pentru ziare.com, şeful SRI spune că trebuie să existe o evidenţă a celor care au cartele pre-plătite.

Pașcu: Sunt de acord cu ONG-urile care protestează împotriva legii Big Brother

Europarlamentarul PSD, Ioan Mircea Paşcu, susține că este de acord cu organizaţiile neguvernamentale care protestează faţă de legea big brother şi cea a cartelelor pre-pay. El afirmă că aceste documente nu au devenit “peste noapte” constituţionale, după atacurile teroriste de la Paris.

Mircea Badea: Dacă îmi spui că o să combaţi terorismul doar dacă se iau cartelele prepay cu buletinul… e stupid!

"E un bun prilej ca uitându-te la discuţiile de pe internet sau televizor să îţi dai seama care sunt  agenţii acoperiţi din viaţa publică. Pentru că ies în evidenţă. În momentul în care vii şi îmi spui că o să combaţi terorismul doar dacă se iau cartelele prepay  cu buletinul… prietene, nu poţi să îmi dai argumentul ăsta! Este stupid! Nu au nicio legatură ", a declarat Mircea Badea în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu".

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.

 

Te-ar putea interesa și: