Mircea Badea a explodat după ce Tarom a decis să-i ofere filosofului Mihai Șora un abonament viager, pe toate cursele disponibile. Decizia a fost luată după ce filosoful s-a plâns că nu a putut să-și înregistreze anul nașterii, 1916, pe site.

Mircea Badea s-a poziționat imediat după ce a auzit de această decizie. El a avut un comentariu scurt și la obiect. Realizatorul TV a spus doar atât: că nu mai merge niciodată cu această companie aeriană.

„Este o manevră de PR. Este un prilej pentru mine să nu mai merg cu Tarom. Și asta nu este o manevră de PR, ci una de bun simț”, a zis Mircea Badea.

Amintim că Tarom a spus că Mihai Șora se primi un abonament viager pe toate cursele. „Ne bucurăm că l-am avut la bord pe domnul Mihai Șora și sperăm să-l avem pasager mulți ani de acum înainte, fidelizându-l cu abonament viager”, a transmis marți Tarom, pe pagina de Facebook.

Decizia Tarom a venit după ce Mihai Șora, în vârstă de 102 ani, a postat pe Facebook un mesaj  în care atrăgea atenţia că „roboţelul” de pe site-ul de rezervări nu-i îngăduie să scrie ”1916″, anul nașterii sale şi a cerut Tarom să rezolve această problemă.