Mai jos vedeți un scurt video cu o minune prin care Fanula s-a vindecat de paralizie. Mănăstirea Sfinților Isidori din Lykavitos, Atena în 2020.

O tânără pe nume Fanula din Patra era handicapată și nu putea să meargă datorită sclerozei multiple în plăci de care suferea a fost vindecată în chip minunat de părintele Dimitrie Lupasakis în 21 iunie 2020. Întâmplarea a fost înregistrată pe video, după cum vedeți mai jos. Părintele face multe minuni cu o bucățică din Sfânta Cruce pe care o pune peste bolnavi.

După ce a rostit o rugăciune scurtă, punând o cruce în care are moaștele pe spatele bolnavei, părintele Dimitrie Lupasakis s-a retras și a lăsat femeia să meargă. Femeia s-a ridicat de jos și a început să meargă iar în scurt timp a început să meargă din ce în ce mai bine până și-a revenit complet.

Fanula are doi copii și acum este complet bine, chiar dacă înainte medicii nu-i acordau nicio șansă să meargă. Ea venise, de fapt, la slujbă și la sfârșit îl rugase pe părintele Dimitrie care este cunoscut că face minuni cu Sfânta Cruce, să se roage pentru ea. Rezultatul îl vedeți mai jos!