"Proiectul a fost demarat în anul 2009 și iată că nici în ziua de astăzi nu suntem gata. Domnul primar ne-a dat asigurări că, până la sfârșitul toamnei, pârtia o să fie finalizată. Așteptăm, dar o să mai venim în zonă să ne asigurăm că nu o să ne trezim și la iarnă în aceeași situație ca anul trecut", a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Ministrul s-a arătat nemulțumit din cauza întârzierilor nejustificate. În plus, acesta a considerat că este inadmisibil ca drumul de acces către pârtie  să nu fie asfaltat de către reprezentanții Consiliului Județean în condițiile în care investiția în zonă a început în 2009, iar Ministerul Turismului a finanțat investiția pentru construcția a 2,8 km de pârtie.

Pe de altă parte, Trif a anunțat înființarea, la Suceava, a unui punct de lucru, o reprezentanță teritorială a ministerului Turismului, care să țină legătura cu autoritățile locale, cu operatorii din turism și cu investitorii din domeniu pentru a dezvolta durabil turismul în zonă.

Suceava reprezintă una dintre cele mai atractive zone din punct de vedere turistic, cu 9 stațiuni, 4 de interes național și 5 de interes local, fapt ce a stat la baza deciziei de înființare a unui birou teritorial.