Semnal de alarmă pentru toți locuitorii Sectorului 1 din București. Actualul primar, pesedistul Dan Tudorache, a luat mai multe decizii extrem de curioase. Totul a fost dezvăluit de candidatul liberal la Primăria Sector 1, Tănase Stamule.

Tudorache va amenda toți locuitorii Sectorului 1

Stamule susține că Tudorache îi va amenda pe toți locuitorii din Sectorul 1 în acest an. Mai mult, se anunță și penalități și confiscări. Totul împotriva cetățenilor de rând. Mai mult, Tudorache este acuzat și de faptul că s-au publicat cifre false în buget și că ar fi falsificat semnătura șefei DITL Sector 1.

“Primarul Tudorache va amenda tot sectorul 1 în 2020

Pe pagina Primăriei Sectorului 1 se dezbate zilele acestea bugetul sectorului 1. Spre surprinderea mea, există tot felul de date science fiction în acest buget.
Cel mai mult sare la ochi capitolul « Amenzi, penalități și confiscări » unde primăria își propune să strângă aproape 336 de milioane de lei. Unii ar putea crede aceste cifre dacă nu ar ști că totalul amenzilor pe anul 2019 a fost de 19 milioane de lei.
Există două explicații :
1. Tudorache vrea să amendeze tot sectorul 1 în 2020
2. S-au pus cifre false în buget pentru a umfla artifical zona de venituri și a permite primăriei să facă achiziții pe bani fictivi.
Sunt curios dacă doamna Trascaianu, șefa DITL Sector 1 a semnat așa ceva sau cineva din primărie i-a falsificat semnătura. În mod evident ceva este în neregulă aici.
Astăzi un lucru este clar : Tudorache vrea să îi amendeze pe toți!”, a scris pe o rețea de socializare Tănase Stamule, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, conferențiar universitar doctor la ASE.