Mihai Bobonete a avut parte de un episod care l-a lăsat mut de uimire. Cunoscut pentru episoadele prin care aduce zâmbetul pe buzele telespecatorilor, actorul a relatat un moment care s-a petrecut în viața reală și nu serialul Las Fierbinți.

Bobonete a destănuit în podcastul Da Bravo în care îl avea invitat pe Răzvan Fodor, un moment pe care l-ar cataloga drept “cel mai penibil moment de când mă știe lumea.” Vedeta Pro Tv și-a amintit cu umor în ce încurcătura a intrat. Totul a pornit de la o neînțelegere în care protagoniști au fost el dar și un grup de paparazzi.

“Eram cu fratele Cătălin Ciurlău, am ieșit afară să fumăm o țigară și la un moment dat, lângă o mașină albă, am văzut patru cu aparatele, făceau poze unul peste altul. Nu se mai opreau.”, a povestit actorul.

Enervat de insitența paparazzilor, actorul a mers la ei și i-a luat la rost.

Răspunsul care l-a șocat pe Bobonete

“Salut, băieții! Stau și eu cu un prieten, chiar așa în sufletul omului? Înțeleg, faceți o poză! Dar stați toți patru călare unul peste altul?! Se mai uită și oamenii de pe stradă! Nu pot să stau liniștit cu un prieten?!”
A continuat discursul morlizator și ar fi ținut-o așa mult și bine, dacă nu reacționa unul dintre fotografi.

“Domnu’ Bobonete, acum v-am recunoscut!”, a reacționat unul dintre paparazzi.

Actorul care poate fi urmărit la Pro TV în Las Fierbinți nu a dat crezare celor auzite. El a fost convins că e luat peste picior și s-a supărat și mai tare.

„Vrăjeală de-asta aveam când vindeam pește la șosea.”, a continuat Bobonete.

Imediat, fotografii i-au oferit o explicație care l-au lăsat fără grai.

„Domnu’ Bobonete, calmați-vă puțin, deasupra e un salon de coafură și e doamna Andreea Marin, e venită cu mașina lui Bănică, îi făceam poze dânsei.”, au punctat aceștia. Momentul a fost digerat cu greu de Mihai Bobonete, care s-a întors pe călcâie. El nu a putut. niciodată uita episodul nemaintâlnit la care nimeni nu se aștepta.