Metrorex intră în insolvență? Răzvan Cuc: Ministrul Drulă vrea să atârne de gard metroul bucureștean

În acest contxt, deputatul PSD îl acuză pe Cătălin Drulă că ar ascunde „agenda unui jaf de proporţii”.

„ Cum v-am mai spus, ministrul Drulă vrea să atârne de gard metroul bucureștean! Mâine, într-o ședință pregătită de uneltele USR-PLUS de Consiliul de Administrație de la Metrorex SA, se pregătește declararea insolvenței companiei.

În spatele răngii și a declaraților războinice lui Drulă, acest „capo di tutti capi” al găștii din fruntea Ministerului Transporturilor, se ascunde agenda unui jaf de proporții. Insolvența visată înseamnă valorificarea rapidă și ticăloasă a tuturor resurselor companiei.

De altfel, pe taraba acestui guvern găsim și vom găsi în continuare bucăți din avuția națională. Avuție pe care haita lui Cîțu o consideră pradă personală și o vinde cât ai clipi în folos propriu. De ce să nu salveze Metrorex SA? Pentru că doar îngenuncheată poate compania să devină halca de bunăstare visată de o mână de progresiști susținută și de șefii haitei!”, a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

Percheziții la locuința lui Ion Rădoi și la sindicaliștii de la Metrorex

Anterior, au avut loc perchezitii masive la Sindicatul Liber din Metrou în cursul zilei de miercuri. Potrivit informațiilor din ziua respectivă, este vorba despre un dosar care vizează fapte comise între 2018 şi 2021. Percheziții au avut loc și la locuinţa liderul Ion Rădoi.

Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie efectuează mai multe percheziți într-un dosar penal care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2018 – 2021. Sunt vizate 16 locații atât din municipiul București, cât și judeele Prahova și Ilfov.

„Miercuri, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 16 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ilfov, dintre care 3 sunt sedii ale unor instituţii publice”, a fost transmis într-un comunicat.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea