Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a postat în seara de dinainte de revelion un mesaj pe Instagram prin care își exprimă emoțiile și dorințele cu privire la noul an ce avea să urmeze. Mesajul postat de aceasta este preluat dintr-un citat motivațional ce fusese atribuit faimoasei actrițe Angelina Jolie.

Așadar, mesajul tradus în limba română sună în felul următor: „Dorința mea este ca în 2020 să ne amintim cu toții cine suntem și să rămânem așa, indiferent de orice ne-ar împiedica să fim liberi. Dacă simți că nu îți trăiești viața din plin, încearcă să afli ce anume sau cine îți cauzează acea senzație de sufocare”.

mesaj Irina Tănase pentru Liviu Dragnea

În plus, exact în aceeași zi, Irina Tănase a mai publicat pe Instagram, un alt mesaj în engleză, postat de actrița Billie Lourd. Mesajul postat de actriță transmite dragostea și compasiunea către toți cei care au pierdut pe cineva drag și care le lipsește în această zi deosebită.

mesaj postat de Irina Tănase pe Instagram

Reamintim că de ziua de naștere a lui Liviu Dragnea, când a împlinit 57 de ani, Irina Tănase i-a dedicat o poezie de dragoste pubicată și atunci pe una din rețele de socializare.

De precizat este că Liviu Dragnea este încarcerat, în prezent, la Penitenciarul Rahova după condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare.

Dragnea rămâne în pușcărie

De asemenea, recent Liviu Dragnea a formulat o cerere prin care să fie anulate condamnările sale din acest dosar, însă Tribunalul UE a respins cererea respectivă.

Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. Tânăra vorbește trei limbi străine: engleză, franceză, spaniolă. Irina Tănase și-a început cariera la Asesoft, compania cu activitate predominantă în domeniul IT, aparținîndu-i lui Sebastian Ghiță, fost membru al social-democraților.