Mesaje de Sfântul Vasile! Cele mai frumoase urări și felicitări de 1 ianuarie 2021

Pe 1 ianuarie, românii transmit mesaje de felicitare cu ocazia Sfântului Vasile dar și cele mai frumoase urări care să marcheze trecerea în Noul An. Pentru acest moment, am ales să venim în întâmpinarea dorințelor tuturor celor care vor să transmită sms-uri sau mesaje de Sfântul Vasile.

„Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.”

„Pentru că azi este o zi speciala pentru tine, mă alătur celor care îţi doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri şi multă sănătate.”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros “La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.”

„Fie ca magia tuturor clipelor trăite și cumpăna dintre ani să te găseasă mai fericit decât ai fost până acum și să rămâi așa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieții. La mulți ani, Vasile!”

„Îți urăm o zi onomastică plină de fericire, liniște și momente de neuitat. La mulți ani, Vasile!”

Ce să transmiți pe 1 ianuarie 2021

Mesaje de Sfântul Vasile! Cele mai frumoase urări și felicitări de 1 ianuarie 2021

Pentru Noul An 2021, câteva mesaje dintre cele de mai jos vor umple sufletul de bucurie celor care le vor primi.

„Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri”

„La mulţi ani și un an nou cu lumină, pace şi binecuvântare!”

Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Multi Ani 2021 şi Un An Nou Fericit!

Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2021 minunat!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună! La mulţi ani 2021!

Mesaje de Sfântul Vasile! Cele mai frumoase urări și felicitări de 1 ianuarie 2021