Monica Pop susține că jurnalista Cristina Țopescu nu a murit în niciun caz de infarct. „Dacă ar fi fost infarct erau niște enzime crescute”.

În ceea ce privește personalitatea Cristinei, medicul susține că se negăjea destul de mult și „avea și necazuri”. Totuși, Monica Pop este sigură că jurnalista „era un om sănătos fizic”.

„Au fost prieteni care, mă rog, oameni care nu s-au purtat așa cum se aștepta ea să se poarte. Întotdeauna se necăjea foarte tare: „De ce a făcut așa, de ce s-a purtat așa?” Sigur că oricine se necăjește în situația asta. Acum vorbim despre Cristina și ea așa era. Avea și necazuri, de altfel. Nu erau mari. Ea era un om sănătos fizic. Știu foarte bine ce lua și de ce lua. Nu avea niciun fel de boală gravă și nu avea niciun fel de motiv să aibă vreo depresie din acest motiv. Dacă ar fi fost infarct erau niște enzime crescute”, a povestit Monica Pop.

 

Medicul susține că nu a fost prima oară când Cristina a dispărut pentru câteva zile și nu a răspuns la telefon. Monica Pop a povestit că jurnalista „a făcut de multe ori lucruri de genul ăsta”.

 

„Nimeni nu se aștepta la deznodământul ăsta. Și când nu răspundea la telefon sau la mesaje s-a gândit cineva că nu mai e? Nici vorbă. Ea a făcut de multe ori lucruri de genul ăsta. Se retrăgea, o săptămână-două nu vorbea cu nimeni, iar în momentul în care se întâlnea cu prietenii era foarte drăguță și foarte sociabilă”, a mărturisit Monica Pop.

 

Zeci de persoane au venit miercuri la Cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu fostei jurnaliste Cristina Ţopescu.

Cristina Ţopescu va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti.