29 ianuarie 2007. Aprecieri pe BRD, 1,96%, până la 20,8 şi pe SNP, 3,36%, ultima cotaţie fiind 0,6150.

30 ianuarie.
Indicele BET continuă să urce, adăugând azi 0,3%, evoluţia fiind susţinută puternic de titlurile BRD care au atins noi maxime istorice, 21,3 (+2,4%), şi RRC care au câştigat 5%, trecând în forţă peste pragul psihologic de 0,1 pe volum bun (10 milioane lei). Aprecierea BET a fost totuşi modestă din cauza scăderilor acţiunilor celorlalte două companii cu pondere semnificativă în compoziţia indicelui: Banca Transilvania, 0,93%, şi Petrom, -3,25%. Aşadar, evoluţii contrare pentru bănci şi sectorul energetic. În Europa de Vest, bursele continuă trendul ascendent. Dacă evoluţiile vor continua există perspective ca maximele istorice precedente de acum cinci ani să fie depăşite.

31 ianuarie. BET în sus, SIF-urile în jos. Indicele BET a atins pentru a doua zi consecutiv niveluri maxime absolute, fiind în creştere cu circa 1% faţă de şedinţa precedentă. Societăţile de investiţii financiare au pierdut 1,19% spre finalul şedinţei, după o evoluţie relativ stabilă în cea mai mare parte a zilei.

1 februarie.
Cotaţii în creştere, noi maxime istorice pe indicii bursieri: BET, 8.784 puncte, cumulând astfel un avans de 9,12% faţă de începutul anului, iar BET-C, 5.488, aprecierea pe parcursul lunii ianuarie fiind similară cu cea a indicelui BET, 9,22%. Acţiunile BRD au continuat seria maximelor, punctând la închidere o cotaţie de 21,6, în creştere cu 0,47% faţă de închiderea de ieri. Titlurile băncii au acumulat de la începutul anului o apreciere semnificativă, 16,75%, în condiţiile unei lichidităţi bune. Motive există. BRD, a doua bancă după mărimea activelor, se află într-o conjunctură favorabilă: este cu un pas înaintea BCR în privinţa reţelei teritoriale pe care a dezvoltat-o agresiv în ultimii ani şi se poate concentra acum pe îmbunătăţirea indicatorilor referitori la randamentul activelor, în timp ce BCR va trece printr-un proces de integrare în structurile Erste. O zi verde pentru toate bursele în Europa, Asia, SUA.

2 februarie. Noi maxime pe BET (8.975 puncte) şi BET-C (5.574 puncte). Evoluţie de excepţie pe BRD, care doboară încă un maxim, urcând la 22 lei, +1,85%. RRC câştigă 7,41%.