Toyota va mai veni la show cu alte două modele, dar preşedintele companiei, Akio Toyoda, a ales să se concentreze, luni, asupra modelului Fun-Vii, pe care el l-a numit "un smartphone pe patru roţi", cu ocazia prezentării modelelor cu care Toyota se prezintă la Salonul Auto.

Automobilul funcţionează asemeni unui calculator personal, exteriorul maşinii putând fi folosit pe post de spaţiu de afişare a mesajelor, astfel încât şoferul poate schimba culoarea şi mesajele care să apară pe maşină, iar interiorul oferă o caracteristică similară, cu scopul de a se potrivi cu starea de spirit a pasagerilor şi are trei locuri.

La capitolul dimensiuni, Fun-VII măsoară 4 metri în lungime, 1,7 metri în lăţime, 1,4 m înălţime, ampatament de 2,7 m şi are trei locuri. Toyota se laudă că vehiculul poate "comunica" în permanenţă cu maşinile din jur şi cu infrastructura, pentru a detecta eventualele pericole.

Funcţionarea Fun-Vii nu se limitează doar la interiorul vehiculului, o parte din funcţiile acestuia putând fi accesate de la distanţă, prin intermediul unui smartphone sau alte dispozitive de comunicaţii.