Antreprenorul a declarat pentru Capital că fiind "un exit 100% la o companie aflata “pe val”, acesta s-a făcut la nişte multipli foarte buni".

"Radu este un antreprenor în serie cu multă experienţă în exit-uri şi care sunt convins că a negociat un deal foarte eficient. Nu pot decât să îl felicit şi sper să mai vedem în curând exit-uri asemănătoare realizate de alţi antreprenori români valoroşi din IT", a adăugat Ghenea.

Radu Georgescu, antreprenorul român care deţine GECAD Group, a efectuat  tranzacţia anului pe piaţa de IT din România după ce  a vândut pachetul majoritar de acțiuni deținut în compania Avangate către Francisco Partners, marcând al treilea exit internațional pentru grupul român în ultimii 10 ani, după RAV şi Gecad ePayment. Francisco Partners, este lider pe piața de investiții financiare din Statele Unite, cu un buget de peste 7 miliarde dolari.

În 2010, compania Avangate estima venituri de peste 70 milioane dolari, iar obiectivul era să atingă un miliard de dolari în 2015.

"Sper să am ocazia și pe viitor să ajut mai multe companii inovatoare să își extindă vizibilitatea și operațiunile în întreaga lume, via Silicon Valley", spune Radu Georgescu.