Fiica Vioricăi de la Clejani a provocatun accident, în această dimineață, în Capitală. Polițiștii de la Brigada Rutieră care au ajuns la fața locului au descoperit că acesta consumase substanțe halucinogene.

Un filmuleț apărut pe instagram ne indică cum arăta aceasta înainte să se urce la volan. Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, Margherita de la Clejani a avut un comportament bizar, așa cum se poate observa dintr-un filmuleț pe care l-a postat pe contul personal de Instagram, la 5 dimineața. Artista alerga pe stradă și părea dezorientată.

Ea ar fi simțit nevoia să alerge puțin în aer liber, în speranța că-și va reveni. S-a și lăsat filmată la sesiunea de jogging. În imagini, Margherita de la Clejani apare îmbrăcată destul de gros ținând cont că a ieșit pentru a alerga și pare un pic dezorientată, mergând ba pe șosea, ba pe trotuar. Video aici

Poliția vine cu precizări

Poliția Capitalei a oferit informații de ultimă oră despre accidentul Margheritei de la Clejani. Un șofer a fost prins sâmbătă dimineața drogat la volan, după ce a intrat într-o mașină parcată pe bd. Gheorghe Șincai din Capitală.

Brigada Rutieră anunță că accidentul a fost sesizat în jurul orei 6.00.

Un șofer care circula pe bd.Gheorghe Șincai a pierdut controlul și a intrat îmtr-o mașină parcată.

Nu au fost victime, iar șoferul nu a consumat alcool, dar pentru că avea o atitudine necorespunzătoare și gesturile necontrolate, polițiștii l-au testat cu aparatul DrugTest. Acesta a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, astfel că șoferul a fost dus la INML.