Unele alegeri i-au cauzat conflicte cu părinții, în special cu Ioniță de la Clejani, dar până acum două zile, când a fost acuzată că a consumat droguri și s-a urcat la volan sub influența substanțelor psihoactive, nu a avut nicio problemă gravă, scrie ProTV.

Astfel, acum câțiva ani, a fost filmată în timp ce zbura cu balonul, se dădea cu parapanta și făcea scufundări. Toate experiențe de neuitat, de care a arătat că s-a bucurat.

În vârstă de 28 de ani, Margherita a ajuns în vizorul polițiștilor acum două zile, după ce a provocat un accident pe Bulevardul Gheorghe Șincai, din București. Pentru că avea un comportament considerat nefiresc, polițiștii au testat-o cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Viorica de la Clejani a dezvăluit jurnaliștilor ce a discutat cu fiica sa, după ce a făcut accident: „Mi-a zis să fiu tare și puternică, că există un Dumnezeu și că ei îi pare rău pentru suferința noastră, dar ea crede totuși că lucrurile merg înainte și că omul din greșeală învață. Să lăsăm autoritățile să își facă treaba. Am vorbit cu specialiști și mi-au spus să las copilul în pace, să nu îl traumatizez, să îl cert cum s-au mai pus titluri… că am bătut-o! Nici vorbă”.