Mama Luizei Melencu a dat o serie de detalii cutremurătoare despre vizita pe care a avut-o la Palatul Cotroceni. Ea s-a dus împreună cu bunicul fetei răpite la Caracal. La Cotroceni, cei doi s-au întâlnit cu un consilier al președintelui Iohannis.

”Am fost primiți cum nu ne-am așteptat. Am cerut să vorbim personal cu președintele. Ni s-a spus că o să existe. Nu sunt supărată, m-a afectat discuția. Chiar am plâns. Am discutat despre caz. A zis că o să fim ajutați.”, a povestit mama Luizei Melencu.

Ea și-a exprimat speranța că șeful statului va fi pus în temă despre discuția avută.

„Am spus ceea ce s-a întâmplat și greșelile care au fost făcute până în ziua de azi. Să sperăm că acest mesaj disperat ajunge și la președinte. Aș fi vrut o întâlnire cu președintele, nu am primit încă un răspuns. Aș vrea să stam de vorbă ca de la om la om”, a spus Monica Melencu, mama Luizei.

De altfel, Antena 3 a dezvăluit care care a fost prima reacție a mamei Luizei în momentul în care a ieșit din Palatul Cotroceni.

„Mi-a spus așa.. doamnă, nu am vrut să spun la televizor pentru că mie îmi este rușine de rușinea lor. Când am ieșit din biroul domnului consilier, i-am dat o poză cu fata mea. I-am spus luați-o și dați-o domnului președinte pentru că nu are copii și nu ne înțelege, de asta nici nu ne-a primit. Luni Luiza făcea 19 ani. Și mama ei spunea că nu știe dacă să-i facă un tort sau să-i aprindă o lumânare”, au relatat cei de la Antena 3.

Familia Melencu a fost primită de consilierul prezidenţial Andrei Muraru.