Mama Luizei a refuzat să se prezinte la citația procurorilor DIICOT pentru prelevarea de noi pobe biologice. DIICOT anunțase ieri că specialiștii FBI au nevoie de noi probe ADN pentru a stabili cui aparțin rămășițele din pădurea Caracal despre care Dincă susține că ar aparține Luizei.

Motivul pentru care nu s-a prezentat la DIICOT ar pentru că nu mai are încredere în anchetatori. Din această cauză femeia a fost amendată de DIICOT pentru că a refuzat să se prezinte cu suma de 5.000 de lei, maximul legal.

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, în baza ordonanţei de delegare emisă de către procurorii DIICOT – Structura Centrală, s-au prezentat luni la domiciliul Monicăi Georgeta Melencu, în scopul prelevării de probe biologice, necesare aflării adevărului în cauză şi efectuării unei noi expertize judiciare genetice.

„S-a solicitat consimţământul părţii civile Monica Georgeta Melencu, care, după consultarea cu apărătorul ales, a refuzat prelevarea de probe”, precizau anchetatorii.