Cazul Caracal pare că nu va fi soluționat niciodată, iar în urmă rămân doar familiile îndurerate, care încă mai speră într-o minune. Este și cazul mamei Alexandrei Măceșanu, fata pe care Ghorghe Dincă a luat-o la ocazie pe 24 iulie.

Deși anchetatorii au stabilit că rămășițele din butoiul criminalului sunt ale fetei sale, mama Alexandrei încă speră ca ea să fie în viață. Aceasta i-a transmis și un mesaj:

“Alexandra, dacă vezi acest clip, mami îți spune, toţi îţi spunem că te iubim zâna noastră si te aşteptăm acasa. Te iubim zânuţa noastră”, a spus femeia la RTV.

Aceasta i-a reproșat președintelui și statului că nu au făcut nimic pentru a o găsi pe Alexandra.

“De la preşedintele ţării până la ultimul angajat al statului, nu a facut nimeni nimic pentru noi, pentru Alexandra”, a spus femeia pentru România TV.

DIICOT a anunțat că oasele identificate în butoiul din casa lui Gheorghe Dincă conțin ADN-ul Alexandrei Măceșanu, cu o probabilitate de 99,93%.

„În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce privește pe victima minoră M.A.M. Din concluziile raportului de expertiză medico – legală rezultă faptul că, analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la fața locului în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidențierea unui profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin”, transmite DIICOT, printr-un comunicat de presă.