Lovitură totală pentru Real Madrid! O bună parte din echipă are COVID. A fost afectat și antrenorul secund

Real Madrid a făcut anunțul respectiv în ziua de joi, 16 decembrie. Restul de jucători care au fost infectaţi cu COVID-19 sunt Marco Asensio, Andriy Lunin şi Rodrygo.

Amintim că Davide Ancelotti este fiul antrenorului Carlo Ancelotti. În urmă cu o zi, au fost testaţi pozitiv şi Marcelo şi Luka Modric. Real Madrid urmează să joace duminică, pe teren propriu, de la ora 22:00, cu echipa Cadiz, în etapa a XVIII-a din LaLiga.

Ce vor fi nevoiți să facă următorii suporteri?

Organizatorii Cupei Africii pe Naţiuni la fotbal au anunțat joi, 16 decembrie, că suporterii vor trebui să fie complet vaccinaţi şi să prezinte un test negativ pentru asista la meciurile de la Cupa Africii pe Naţiuni la fotbal, competiţie care va avea loc între 9 ianuarie şi 6 februarie, conform afp.com

„Suporterii vor putea avea acces pe stadioane (…) doar dacă sunt complet vaccinaţi şi prezintă un test PCR negativ de mai puţin de 72 de ore sau un test rapid antigen negativ de mai puţin de 24 de ore”, au explicat autorităţile din Camerun şi Confederaţia africană de fotbal (CAF) într-un comunicat.

Anunţul vine pe fondul zvonurilor persistente despre anularea celei mai importante competiţii interţări din fotbalul african

Anunţul vine pe fondul zvonurilor persistente despre anularea sau o nouă amânare a celei mai importante competiţii interţări din fotbalul african.

Comunicatul a fost publicat în urma unei întâlniri între ministrul camerunez al Sănătăţii, Manaouda Malachie, ministrul Sportului, Narcisse Mouelle Kombi, secretarul general al CAF, Veron Mosengo-Omba, şi prim-vicepreşedinta Federaţiei cameruneze de fotbal (FECAFOOT), Celine Eko Mendomo. Toţi patru au semnat comunicatul.

„În ciuda provocării suplimentare pe care o reprezintă această pandemie, CAN a noastră trebuie acum să se joace. Ceremonia sa solemnă de deschidere este prevăzută pe 9 ianuarie 2022 la Complexul sportiv din Olembe”, cartier din Yaounde, au precizat ei în comunicat.