Acuzatoarea este nimeni alta decât Diana Șoșoacă. Senatoarea AUR a pornit un război împotriva lui Raed Arafat, după ce a criticat-o pe motiv că refuză să poarte mască de protecţie.

„Trebuie demis Arafat urgent pentru el este artizanul distrugerii României, a naţiei române şi a poporului român. Din ce în ce mai multe dovezi, în sprijinul celor afirmate de mine, vin dovezi din instanţă şi de la medici. Le mulţumesc tuturor medicilor şi personalului medical care au venit către mine şi mi-au dat dovezi, inclusiv alte studii medicale care spun că această mască nu cauzează beneficii, ci din contră, pe termen lung, poate cauza boli ireversibile. O să le dau publicităţii. Sunt toate depuse la dosarele din instanţă”, a declarat Diana Şoşoacă, într-un mesaj video, transmis live pe Facebook.

Ce a enervat-o

Oficialul a declarat că persoanele care într-adevăr sunt scutite să poarte mască au probleme grave de sănătate, ceea ce nu ar fi cazul în situația Dianei Șoșoacă.

„Noi avem și la purtarea centurii de siguranță și la mască, avem undeva că, dacă din motive medicale n-o poți purta, dar aici trebuie motive medicale reale, trebuie să fie ceva foarte serios, care după asta te întrebi dacă persoana respectivă mai poate să-și exercite funcțiile”, a spus Raed Arafat.

 Ce a spus DSP?

„Decredibilizarea Parlamentului nu a făcut-o masca doamnei Șoșoacă sau a partidului AUR. Decredibilizarea Parlamentului este de 31 de ani din cauza multora dintre parlamentari.

DSP-ul nu a spus că adeverința mea este neconformă, DSP a spus că nu se poate pronunța asupra conformității adeverinței mele, ci numai un medic de medicina muncii. Însă în Senatul României nu există medic de medicina muncii, pentru că noi nu suntem angajați, noi suntem demnitari.

Deci acea adeverință e valabilă. Până când nu o anulează o instanță, acea adeverință este valabilă”, a afirmat senatoarea AUR.

Senatoarea vrea să-i retragă cetățenia lui Arafat

Aceasta a afirmat public că face demersuri pentru retragerea cetăţeniei române a medicului Raed Arafat.

„Ţara asta nu este a lui Orban, nu este a lui Iohannis şi în niciun caz a lui Arafat care este a venit în România şi a obţinut o cetăţenie care i se poate şi lua. Şi cam asta lucrez eu acum. Să îi iau cetăţenia lui Arafat pentru că ne-a distrus destul. Lucrăm şi atacăm, o să vedeţi!”, a mai precizat Diana Şoşoacă.

Sursa foto: INQUAM Photos, Alexandru Busca