EXCLUSIV Daniel Zamfir, atac fără precedent la adresa lui Traian Băsescu: A otrăvit toate fântânile (VIDEO)

În cadrul ediției de vineri, 14 octombrie, a podcastului „EVZ Play„, jurnalistul Mirel Curea l-a avut invitat pe Daniel Zamfir, parlamentar al Partidului Social-Democrat. Printre alte subiecte importante, social-democratul a vorbit și despre fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Parlamentarul social-democrat Daniel Zamfir a declarat, în cadrul podcastului care poate fi vizualizat integral pe canalul de YouTube al EVZ Capital, că nu are deloc sentimente pozitive față de fostul președinte al țării noastre. Politicianul spune că Traian Băsescu a avut o influență negativă asupra României.

„Îl detest din toată ființa mea pe Băsescu. A otrăvit toate fântânile și acum ne chinuim să limpezim apa pe unde putem”, a precizat parlamentarul social-democrat Daniel Zamfir.

Declarațiile premierului olandez au deranjat

Pe de altă parte, parlamentarul social-democrat a vorbit și despre intrarea României în spațiul Schengen, dar și despre declarațiile pe care prim-ministrul Olandei, Mark Rutte, le-a făcut atunci când a efectuat o vizită în țara noastră.

Potrivit lui Daniel Zamfir declarațiile prim-ministrului olandez au fost pline de aroganță, subliniind că Olanda nu este o țară care să dea lecții românilor.

„Ce pot să vă spun din declarațiile domnului Rutte e că a enervat foarte mult. S-ar putea, pentru că aroganța afișată și felul în care dă lecții, o țară care nu e în măsură să ne dea lecții, ca reacția românilor să fie una la care nu se așteaptă, mai ales din punct de vedere economic”, mai spune parlamentarul social-democrat Daniel Zamfir.

De asemenea, social-democratul a mai precizat că declarațiile prim-ministrului olandez nu au picat bine nici președintelui Klaus Iohannis, nici prim-ministrului Nicolae Ciucă.

„Sunt convins că niciunuia (Iohannis și Ciucă n.r.) nu le-a căzut bine declarația dl. Rutte. Eu nu cred că nu îi pasă dl. Iohannis sau dl. Ciucă dacă intrăm sau nu în Schengen. E de negociat, e clar. Dacă românii s-ar supăra pe produsele olandeze, s-ar putea să fie rău”, a mai declarat parlamentarul social-democrat, în cadrul ediției de vineri a podcastului „EVZ Play”, de pe canalul de YouTube al EVZ Capital.