Victor Ciutacu i-a dat cea mai cruntă lovitură lui Raed Arafat. S-a întâmplat totul la TV, la o oră de maximă audiență. Mai exact, în emisiunea pe care o prezintă la România TV, Punctul Culminant, jurnalistul a explodat la adresa secretarului de stat în Ministerul de Interne. El este de părere că Arafat a jucat un rol important în ceea ce privește explozia înregistrată de valul 4 al pandemiei în România.

Mesajul lui Ciutacu către Arafat a fost cât se poate de categoric și a vizat numărul uriaș de decese de COVID: Mor, şi din cauza dumneavoastră, 500-600 de oameni pe zi.

Jurnalistul a prezentat, la tv, mai multe declaraţii ale lui Raed Arafat în care acesta asigura că epidemia de Covid nu este motiv de îngrijorare, că noul coronavirus provoacă o simplă gripă şi că românii nu ar trebui să intre în panică.

„S-a murit, domnule Arafat, nu că s-a greşit! Dacă pentru primele imagini, alea care vă arată impostura în domeniul medical, mă mai reclamaţi mult la CNA, o să le dau în fiecare seară, până vă ies pe nas. Că nu v-a pus nimeni cuvintele alea în gură. Nu eu am spus că epidemia de Covid este pistol cu apă şi că trece fără tratament. Aţi spus dumneavoastră, care vă pretindeţi doctor. Eu nu mă pretind nici inginer”, a spus Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu s-a enervat maxim. Anunțul făcut în direct la TV

El l-a avertizat pe Raed Arafat că dacă îl mai reclamă mult la CNA, se va trezi cu o rubrică specială la TV. Sunt afirmații făcute de șeful DSU referitoare la pandemia de COVID.

„Mă mai reclamaţi mult, facem în fiecare seară, facem rubrica imposturii lui Arafat şi vă dau citatele din dumneavoastră. Pe care nu vi le-a pus nimeni în gură, domnule doctor. A, că vă aleargă Ceauşescu şi vă face mizerii, da, să vă alerge, cum i-a alergat şi pe alţii. Nu v-am văzut niciodată vexat când îi alerga pe alţii, doar când vi se întâmplă dumneavostră. Doar când e atinsă augusta dumneavoastră persoană. Dacă mă întrebaţi pe mine, Ceauşescu ăla trebuia de mult să fie ascuns, dar este altă discuţie.

Faptul că dumneavoastră şi scribălăi dumneavoastră, locotenenţii dumneavoastră de presă, faceţi plângeri peste plângeri la CNA nu vă face nici mai puternic, nici mai competent. Mor, şi din cauza dumneavoastră, 500-600 de oameni pe zi. În două zile mor cât la revoluţia sângeroasă din decembrie. Revoluţia din 1989 v-a permis dumneavoastră, cetăţean palestinian, să deveniţi cetăţean român”, a spus Ciutacu.

Lovitură devastatoare pentru Raed Arafat: Nu ne temem de reclamaţiile sau ameninţările dumneavoastră

Jurnalistul i-a transmis lui Arafat că nu se teme de amenințările sale și nici de „toţi securiştii” din spatele său, care au impresia că reglează politica de programe a România TV.

„Că nu ne temem, domnule Arafat, nici de reclamaţiile dumneavoastră, nici de ameninţările dumneavoastră, nici de toţi securiştii din spatele dumneavoastră, care au impresia că reglează politica de programe a acestui post de televiziune.

Sunteţi un impostor, ca nivel al priceperii administrative, domnule Arafat. Priceperea medicală nu v-o cunosc, dar afirmaţiile făcute vă descalifică, şi vă spune asta unul care la un moment dat a fost gata să iasă în stradă pentru dumneavoastră. Unul care s-a luat de gât cu Traian Băsescu pentru dumneavoastră. Şi n-o meritaţi, din nefericire, pentru că v-aţi bătut joc de ţara asta. Şi continuaţi să o faceţi, din aceeaşi nefericire.”, a punctat Victor Ciutacu.

Reacția explozivă a jurnalistului poate fi urmărită de la minutul 40:50 din videoul de mai jos.