PSD a anunţat că va organiza, în cursul zilei de vineri,  un miting electoral la Craiova. În cadrul evenimentului îşi va face prezenţa şi preşedintele partidului, Liviu Dragnea. Senatorul Claudiu Manda spune că vor fi 40.000 de participanţi, îmbrăcaţi toţi în alb.

Preşedintele partidului, Liviu Dragnea, a confirmat că va paticipa la acţiunea electorală alături de mai mulţi dintre liderii formaţiunii, printre care Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda.

Şeful comisiei SRI a fost cel care a scris pe Facebook că vor fi peste 40.000 de participanţi la acţiunea din centrul celui mai are oraş din Oltenia.

”Ne vedem mâine la miting, în Craiova. Vom fi peste 40.000 de oameni”, a scris Manda pe pagina sa de Facebook.

Manda a mai spus, sâmbătă, că mitingul PNL organizat la Craiova a fost „un mare fâs” şi a adus în spaţiul public planul manifestaţiei din 12 aprilie ca să le arate lui „Sică Mandolină şi celorlalţi clovni ce înseamnă Oltenia”.

„Am văzut mitingul PNL de azi (sâmbătă – n.r.). Un mare FÂS! Doar lozinci, nimic concret pentru Oltenia. Ne vedem în data de 12 aprilie, la ora 16:00, în acelaşi loc, să-i arătăm lui Sică Mandolină şi celorlalţi clovni ce înseamnă Oltenia. #vincamasilealbe #oltenia”, a scris Manda pe contul său de Facebook, sâmbătă seara.