Posturile sunt pentru 8 ospătari, 2 recepţioneri, 4 bucătari/commis de cuisine, coordonator eveniment – 1 post şi 1 post pentru lăcătuş.

Activitatea va fi de natură sezonieră, în Germania, în cadrul Hotel Marriott Frankfurt şi al altor angajatori germani, reprezentaţi de Agenţia Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internaţională Saxonia. Pentru ocuparea posturilor se va organiza selecţie la Braşov în data de 21 septembrie 2017, potrivit AMOFM.

Cei interesaţi trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: pentru posturile de ospătar- calificare profesională şi experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe bune/foarte bune de limbă germană şi engleză (nivel B1/B2); pentru posturile de recepţioner – calificare profesională şi/sau experienţă în domeniu, abilităţi de utilizare a programului de rezervare Opera şi cunoştinţe foarte bune de limbă germană şi engleză (nivel C1/C2); pentru posturile de bucătar/commis de cuisine- calificare profesională şi experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe foarte bune de limbă germană (nivel B2) sau de limbă engleză (nivel C1/C2); pentru postul de coordonator evenimente – studii universitare în domeniul turismului şi experienţa în organizarea de evenimente, abilităţi de contabilitate şi de utilizare a programului Opera Sales & Catering, precum şi cunoştinţe foarte bune de limbă germană şi engleză (scris, vorbit – nivel B2/C1); pentru postul de lăcătuş: calificare profesională şi experienţă în domeniu, autorizaţie de sudură şi cunoştinţe bune/foarte bune de limbă germană şi engleză (nivel B1/B2).

Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 1.800 – 2.250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar, 1.850 – 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine, 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de recepţioner, 2.000 – 2.500 euro brut/lună, pentru postul de coordonator evenimente şi 2.513 euro brut/lună pentru postul de lăcătuş, conform AMOFM.

Angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contra cost, sau oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe. (Sursa: Agerpres)