Liviu Dragnea suferă enorm în spatele gratiilor. Fostul lider al PSD ar fi fost vizitat la Rahova de un apropiat al său care a oferit apoi detalii importante despre starea acestuia de sănătate. Este vorba de Codrin Ștefănescu, care s-a decis chiar în ultima zi a lui 2020, respectiv pe 31 decembrie, să îi facă o vizită la închisoare lui Liviu Dragnea.

Potrivit informațiilor furnizate de Codrin Ștefănescu, fostul mare lider al PSD ar fi scăpat de COVID, dar are acum altfel de probleme. Liviu Dragnea s-a vindecat de COVID, dar are dureri mari la coloană, susține fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu. Fostul lider PSD se află acum în spitalul penitenciarului Rahova, afirmă Codrin Ștefănescu, care spune că l-a vizitat pe Liviu Dragnea joi, în ultima zi a anului.

„Ieri (joi, 31 decembrie – n.r.) am fost în vizită la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scăpat de Covid, dar are dureri mari la coloană. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de a-l muta forțat în alt județ. (…) E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt”, a scris Codrin Ștefănescu vineri seara, pe contul de Facebook.

Ce a pățit Dragnea în spatele gratiilor

Anunțul că Liviu Dragnea s-a infectat cu COVID a fost făcut public tot de Codrin Ștefănescu, pe 13 decembrietunci s-a aflat că Liviu Dragnra a fost confirmat cu Covid-19 și a fost transferat la Penitenciarul-Spital București-Jilava. Peste câteva zile, Ștefănescu afirma că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-ar fi agravat și susținea că apropiații nu mai pot lua legătura cu acesta. Imediat, însă, Administrația Națională a Penitenciarelor a ieșit cu un comunicat de presă și a subliniat că niciun pacient aflat la spitalul penitenciarului Jilava nu este în stare gravă și nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă.

Trebuie amintit că Liviu Dragnea se află în spatele gratiilor și are de ispășit o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. El a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.