Într-un mesaj postat pe pagina personală de Instagram, Irina Tănase a șocat toți urmăritorii. Se pare că blondina trece prin momente extrem de dureroase și nu lasă loc de reacții.

„Durere, dar nu o voi lăsa să se transforme în ură”, este mesajul postat de Irina Tănase, alături de o imagine.

 

Încă nu se cunoaște exact motivul pentru care blondina postează astfel de cuvinte, însă în ultima perioadă, acestea s-au cam repetat pe profilul iubitei lui Dragnea.

Este posibil ca distanța să-și fi lăsat amprenta asupra relației celor doi, iar despărțirea să fie din ce în ce mai aproape.

Ghinion pentru Liviu Dragnea

A trecut mai mult de un an de când Liviu Dragnea este în spatele gratiilor, iar ghinionul pare să nu se mai sfârșească pentru fostul lider al PSD. Acesta a pierdut și procesul împotriva Comisiei Europene.

Este vorba despre o plângere depusă de fostul şef PSD, în 2018. Dragnea a atacat în justiție răspunsul Comisiei Europene la o plângere a sa împotriva modalității în care a fost realizat raportul OLAF care a dus la apariția dosarului de corupție Tel Drum.

Liviu Dragnea nu mai putea ataca direct raportul OLAF, pentru că la acel moment trecuse termenul legal pentru această plângere. Astfel, fostul şef al PSD a acuzat că OLAF nu i-ar fi respectat dreptul de a fi audiat și prezumția de nevinovăție.

De asemenea, la sfârșitul anului 2017, DNA anunța că Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în dosarul Tel Drum, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Dosarul a fost deschis ca urmare a unei sesizări a Oficiului European Antifraudă (OLAF), din septembrie 2016, privind suspiciunea săvârşirii mai multor infracţiuni, între care obţinerea nelegală, pe bază de documente false, a unor finanţări din fonduri europene pentru lucrări de reabilitare de drumuri judeţene.