Politicianul a dat aceste declarații după ce plenul Camerei Deputaților a respins solicitarea PNL și USR de constituire a unei comisii de anchetă privind activitatea CNA.

„Motivul pentru care eu şi colegii mei am votat contra (solicitării PNL şi USR de constituire a comisiei de anchetă CNA – n.r.) este dat de perioada scurtă pentru care se dorea această anchetă. Noi nu protejăm CNA, dimpotrivă, vrem o anchetă parlamentară, dar să înceapă cel puţin din 2012. În acest sens, săptămâna viitoare vom depune un proiect de hotărâre pentru a înfiinţa o comisie parlamentară de anchetă, dar începând cu 2012 şi dacă se poate şi mai devreme. Pentru că CNA este o instituţie care trebuie să fie apolitică. Din păcate s-a dovedit că nu e”, a declarat liderul social-democraţilor.

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, cu 101 voturi „pentru” şi 137 „împotrivă”, solicitarea PNL şi USR de constituire a unei comisii de anchetă pentru verificarea activităţii Consiliului Naţional al Audiovizualului, potrivit Agerpres.ro.