Președintele PSD, proaspăt întors din vacanță, a publicat pe Facebook o imagine în care apare alături Călin Popescu Tăriceanu, Eugen Teodorovici, Niculae Bădălău, Daniel Chițoiu și Darius Vâlcov, negociind bugetul de stat pentru anul 2019. Imaginea este însoțită de descrierea: „Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!”

La masa „greilor” este un singur mare absent, și anume tocmai prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, cea are practic trebuie să-și dea ultima semnătură pe buget.

Imaginea cu pricina nu face decât să dea și mai multă apă la moară celor care susțin că prim-ministrul României nu joacă un rol activ în guvernarea țării, executând numai ceea ce i se transmite pe linie de partid.

Unul dintre cele mai apreciate comentarii la postarea lui Liviu Dragnea îi aparține jurnalistului Mircea Marian, comentariu care, în doar o oră de la publicare, a reușit să strângă peste 750 de aprecieri:

„Cifrele le știm și noi: euro e la un maxim istoric, ROBOR la trei luni e la 3,11%, prețul la energie a explodat, avem azi o tranzacție la 750 lei/ mwh, cu 9% peste recordul precedent. Viitorul o arăta bine, dar doar pentru hoții și violatorii pe care îi eliberați și le dați și despăgubiri. Sau vă referiți la cei peste 30 de morți de pe urma epidemiei de gripă, unii din ei morți la ușa spitalului unde nimeni nu avea timp de ei,” a comentat Mircea Marian.