Liviu Dragnea este supus unei noi umilințe! Deoarece i s-a interzis să muncească la garajul Penitenciarului Rahova, fostul șef PSD a fost de acord să lucreze la spălătoria penitenciarului.

În acest context, avocaţii lui Dragnea au explicat că este necesar un set nou de analize medicale pentru ca acesta să poată munci la spălătorie, conform antena3.ro

Liviu Dragnea, supus unei noi umilințe

Reprezentanţii lui Dragnea au explicat că acesta aşteaptă să primească acceptul pentru a-şi face analizele şi pentru a putea depune documentele necesare, arată sursa menționată.

Până când i s-a retras dreptul de a munci la garajul închisorii, după apariția controversatului interviu acordat de la Rahova, fostul șef PSD a putut lucra acolo datorită diplomei de inginer.

Trebuie menționat că Liviu Dragnea s-a luptat pentru a-şi recăpăta dreptul de muncă în garaj. Totuși, chiar dacă judecătorii i-au dat dreptate, el nu și-a putut recăpăta dreptul respectiv.

De asemenea, deoarece Dragnea are probleme grave cu spatele, unul din medicii de la Rahova i-a comunicat că nu are voie să ridice greutăţi. Dragnea a fost iritat de recomandarea medicului de la Rahova şi a susţinut că altele sunt greutăţile lui. Transportat ulterior la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, Dragnea a aflat că este apt de muncă în garaj.

Apropiaţii lui susţin că acesta este şicanat pentru a se trage de timp şi pentru a-i întârzia eliberarea. Până în ianuarie 2021 Liviu Dragnea a executat peste 500 de zile de închisoare.

Până va putea intra în Comisia de liberare condiţionată, mai are de ispăşit 283 de zile, ceea ce înseamnă mai puţin de 9 luni. Practic, în toamna anului 2021, Dragnea va executa fracţia de 2/3 prevăzută de lege (851 de zile).

Implicat în activităţile de la garaj, Dragnea a câştigat o zi de libertate la fiecare 3 zile de muncă iar termenul de liberare din toamna lui 2021 va veni mai devreme cu câteva luni, în cazul în care nu mai apar probleme.

Sursă foto INQUAM / Octav Ganea