Liderul PSD a explodat: Guvernul face o crimă economică! Marcel Ciolacu amenință cu represalii în Parlament.

Social-democrații se declară dispuși să facă orice este constituțional posibil pentru a împiedica vânzarea companiilor românești de către Guvernul Cîțu.

Liderul PSD a explodat: ”Dacă va fi nevoie, vom protesta şi în stradă”

Abrogarea legii PSD prin care se interzicea vânzarea companiilor româneşti în plină criză este „cea mai mare crimă economică”, afirmă liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

„Cîţu – vânzătorul României! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vânzarea companiilor româneşti în plină criză este cea mai mare crimă economică! Ne vom opune în Parlament acestei aberaţii!

Şi, dacă va fi nevoie, vom protesta şi în stradă, alături de toţi românii care se opun devalizării celor mai valoroase active ale statului”, a scris Ciolacu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

”Planul lor e clar”

El spune că „nicio ţară civilizată nu şi-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piaţa este la pământ”.

„Numai Cîţu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi! Planul lor e clar.

De asta l-au recuperat la Guvern şi pe autorul tentativei eşuate de privatizare a sănătăţii. Nu vă jucaţi cu focul! Nu veţi privatiza nimic legat de viaţa şi viitorul ţării”, conchide preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu face referire la fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, cel care a fost numit consilier onorific al Premierului Florin Cîțu.

Acuzații foarte grave

Costache a fost acuzat imediat cum a primit portofoliul Sănătății că a fost numit ministru pentru a demara un program de privatizare a sistemului medical de stat.

El a demisionat pe 26 martie, în urma unui scandal privind testarea în masă împotriva COVID-19 a bucureștenilor. Costache anunțase la mai multe posturi de televiziune un plan privind testarea tuturor bucureștenilor pentru coronavirus, dar care nu fusese discutat și nu era agreat de Guvern.

La scurt timp, în 2 aprilie, Costache a fost numit consilier onorific la Ministerul Sănătății, în echipa succesorului său, Nelu Tătaru.

Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu.